Ontbinding Stichting ‘de Oude Vissershaven’

Ondanks de trouwe sponsoren, donateurs en geweldige vrijwilligers welke de 3-jaarlijkse visserijdagen al vele jaren steunen, heeft het huidige bestuur van Stichting de Oude Vissershaven per direct besloten de stichting te ontbinden. Diverse factoren liggen hieraan ten grondslag.

Door de veranderingen in deze tijd is het steeds moeilijker een evenement van deze omvang te organiseren. Een aantal veranderingen zijn; tekort aan financiële middelen, regels die verscherpt worden en gebrek aan bestuurders. Hierdoor worden de financiële en juridische verantwoordelijkheden voor de huidige bestuurders onaanvaardbaar.

Al deze factoren maakt dat wij, Stichting de Oude Vissershaven, niet aan onze doelstelling kunnen voldoen. Daarnaast worden er meerdere (soortgelijke) evenementen in de gemeente Altena georganiseerd. Hiermee wordt de historie van de riviervisserij in stand gehouden.

Wij zullen alle sponsoren, donateurs en andere betrokkenen schriftelijk benaderen voor de afwikkeling van diverse zaken. Hiervoor zullen wij een onafhankelijke partij in de arm nemen.

Mocht u vragen hebben over deze beslissing, dan zijn wij bereikbaar via post@visserijdagen-woudrichem.nl

Wij begrijpen dat wij hierdoor mensen teleurstellen, maar hebben helaas geen andere keuze.

Het bestuur van Stichting de Oude Vissershaven


 
Let wel: het betreft hier niet het jaarlijkse kampioenschap visbakken op Hemelvaartsdag. Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Festivalweekend Woudrichem.