Van Noorloos Cascobouw; Recht door zee

 

Van Noorloos Cascobouw B.V. is gespecialiseerd in het bouwen van kwalitatief hoogwaardige aluminium scheepsrompen en scheepsaccommodaties, zowel voor de beroepsvaart als pleziervaart.

Wij vervaardigen complete aluminium casco’s voor alle scheepvaartsectoren tot een maximum lengte van 40 meter (131 ft). Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren, dat ieder denkbaar obstakel al eens overwonnen is. Ons vakkundig constructiepersoneel bouwt uw aluminium casco met de grootste nauwkeurigheid, waarna onze gecertificeerde lassers deze voorzien van oogstrelende laswerken van de hoogste kwaliteit.

 

Hoe het allemaal begon

In 1983 besloot Sjaak van Noorloos de weg van de zelfstandigen te bewandelen. Als ZZP’er specialiseerde hij zich – in het toen nog vrije beroep – als lasser. In 1985 werd de eerste huurovereenkomst gesloten voor een bedrijfshal in Sliedrecht; ‘Lasbedrijf Van Noorloos B.V.’ was geboren.Na vele productieve uren en lange nachten maakte Sjaak in 1990 kennis met het product ‘aluminium’. Een kleine 2 jaar later lag het eerste contract op tafel voor de bouw van aluminium scheepscasco’s van het type ‘DAMEN STAN PATROL 1800’, met als eindbestemming het Nederlandse KLPD.

 

Op deze koers varende werd besloten een duidelijke scheiding aan te brengen tussen de specialisatie in aluminium en het bestaande staalnetwerk. ‘Lasbedrijf Van Noorloos B.V.’ werd omgedoopt tot ‘Van Noorloos Casco Bouw B.V.’ en ‘Fabistaal B.V.’ werd als nieuwe zustermaatschappij opgericht.

 

Na ongeveer 20 jaar gehuurd te hebben, werd in 2005 de eerste paal geslagen voor een eigen bedrijfshal op industrieterrein ‘Bruine Kilhaven IV’ in Werkendam. Sinds die tijd hebben diverse prachtige producten onze productiehal verlaten, waar wij met trots op kunnen terugkijken.

 

Wil je meer weten over Van Noorloos Cascobouw? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via  info@vannoorloos.nl of bezoek de website op www.vannoorloos.nl

E-mail
Info